Acest website foloseste cookies pentru a va putea oferi servicii mai bune. Acceptati si continuati sa utilizati site-ul in mod normal sau aflati mai multe aici.

DESPRE NOI

Urmând motto-ul nostru “ You bet. We care.”, ne dăm silința să oferim clienților tot sprijinul necesar în procesul de pariere.

Cine suntem

TIP & CASH este un brand de pariuri sportive, operat de Bet Master S.R.L. și care aparține grupului de companii NOVOMATIC.

În martie 2015, NOVOMATIC România a lansat un concept revoluţionar, format dintr-o platformă sofisticată şi terminalul automat de pariuri sportive,concepute pentru a ridica gradul de accesibilitate şi interacţiune în segmentul pariurilor sportive. În acest moment, peste 600 de terminale automate de pariuri sunt operate în locaţiile grupului de companii NOVOMATIC România, sub marca de renume internaţional -TIP&CASH. Conceptul remarcabil al terminalului automat TIP&CASH este intensificat de platforma inovatoare pe care pariorii o pot accesa cu uşurinţă pentru a-şi realiza biletele de pariuri, fără a fi necesară intervenţia angajatului din locaţie.

Joc Responsabil

Programul Joc Responsabil oferă operatorilor șansa de a proteja jucătorii de potențialele consecințe negative datorate
jocului excesiv, astfel încât jocul/parierea să rămână o experiență socială distractivă.

NOVOMATIC este dedicat informării clienților asupra programului Joc Responsabil.
NOVOMATIC are convingerea ca succesul său este accentuat de reglementări care.

 

Confidențialitatea datelor

Suntem conștienți de importanța datelor tale personale. De aceea, nu îți vom solicita astfel de date, decât prin angajații noștri oficiali. Datele furnizate vor fi securizate conform celor mai înalte standarde.

 

Protecția jucătorilor

Pariurile și jocurile electronice sunt o activitate distractivă și recreativă. Totuși, în cazuri excepționale, acestea pot deveni o pasiune greu de controlat. Facem tot ce ne stă în putință pentru a crea o experiență de joc sigură pentru tine. Scopul principal este de a preveni și de a reduce efectele negative ce pot afecta jucătorii, în special tinerii și alte persoane vulnerabile, dar și membrii familiilor acestora. Atunci când jucătorii dezvoltă un comportament patologic, adictiv față de jocurile de noroc, aceștia sunt îndrumați către centre de tratament psihologic.

 

Protecția minorilor

Protecția minorilor este foarte importantă pentru noi.
Pentru a dovedi vârsta minimă de 18 ani, veți fi rugat să prezentați un document de identitate valabil.

Cariere

Angajații sunt cea mai valoroasa resursă a noastră. Succesul nostru se datorează priceperii, angajamentului și satisfacției angajaților.
Aplică aici pentru unul din job-urile disponibile.

15.10.2015

Casier Pariuri Sportive

Dacă ești pasionat de sport și îți dorești sa faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică, aplică acum pentru postul de Casier Pariuri Sportive, într-una din agențiile noastre TIP & CASH.

&span;

Noutăți

16.05.2019

99.900 LEI BIG WIN

Un client fidel TIP&CASH din Roman a găsit formula perfectă de pariere, care i-a adus un câstig fabulos, cu o valoare totală cumulată de 99,900 lei!

Acesta a pariat 7 bilete identice cu 13 evenimente, dintre care 11 din tenis!

03.04.2019

92.617 lei BIG WIN

Marțea poate fi norocoasă! A demonstrat asta  un fericit client,  care a ales 14 evenimente sportive si a incasat 92.617 lei! Acesta a mizat pe meciuri  de fotbal ale echipelor din Cehia și Armenia, dar și  meciuri de tenis din Turneul din Alicante!

27.03.2019

Câștiguri neașteptate la loteriile internaționale!

Un fericit client TIP&CASH a câștigat 6700lei cu o miza de 1 leu. Clientul a mizat pe numerele norocoase ale loteriei Greciei iar nororcul i-a fost alături.

PARIAZA SI CASTIGA

18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!