Acest website foloseste cookies pentru a va putea oferi servicii mai bune. Acceptati si continuati sa utilizati site-ul in mod normal sau aflati mai multe aici.

DESPRE NOI

Urmând motto-ul nostru “ You bet. We care.”, ne dăm silința să oferim clienților tot sprijinul necesar în procesul de pariere.

Cine suntem

TIP & CASH este un brand de pariuri sportive, operat de Bet Master S.R.L. și care aparține grupului de companii NOVOMATIC.

În martie 2015, NOVOMATIC România a lansat un concept revoluţionar, format dintr-o platformă sofisticată şi terminalul automat de pariuri sportive,concepute pentru a ridica gradul de accesibilitate şi interacţiune în segmentul pariurilor sportive. În acest moment, peste 600 de terminale automate de pariuri sunt operate în locaţiile grupului de companii NOVOMATIC România, sub marca de renume internaţional -TIP&CASH. Conceptul remarcabil al terminalului automat TIP&CASH este intensificat de platforma inovatoare pe care pariorii o pot accesa cu uşurinţă pentru a-şi realiza biletele de pariuri, fără a fi necesară intervenţia angajatului din locaţie.

Joc Responsabil

Programul Joc Responsabil oferă operatorilor șansa de a proteja jucătorii de potențialele consecințe negative datorate
jocului excesiv, astfel încât jocul/parierea să rămână o experiență socială distractivă.

NOVOMATIC este dedicat informării clienților asupra programului Joc Responsabil.
NOVOMATIC are convingerea ca succesul său este accentuat de reglementări care.

 

Confidențialitatea datelor

Suntem conștienți de importanța datelor tale personale. De aceea, nu îți vom solicita astfel de date, decât prin angajații noștri oficiali. Datele furnizate vor fi securizate conform celor mai înalte standarde.

 

Protecția jucătorilor

Pariurile și jocurile electronice sunt o activitate distractivă și recreativă. Totuși, în cazuri excepționale, acestea pot deveni o pasiune greu de controlat. Facem tot ce ne stă în putință pentru a crea o experiență de joc sigură pentru tine. Scopul principal este de a preveni și de a reduce efectele negative ce pot afecta jucătorii, în special tinerii și alte persoane vulnerabile, dar și membrii familiilor acestora. Atunci când jucătorii dezvoltă un comportament patologic, adictiv față de jocurile de noroc, aceștia sunt îndrumați către centre de tratament psihologic.

 

Protecția minorilor

Protecția minorilor este foarte importantă pentru noi.
Pentru a dovedi vârsta minimă de 18 ani, veți fi rugat să prezentați un document de identitate valabil.

Cariere

Angajații sunt cea mai valoroasa resursă a noastră. Succesul nostru se datorează priceperii, angajamentului și satisfacției angajaților.
Aplică aici pentru unul din job-urile disponibile.

15.10.2015

Casier Pariuri Sportive

Dacă ești pasionat de sport și îți dorești sa faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică, aplică acum pentru postul de Casier Pariuri Sportive, într-una din agențiile noastre TIP & CASH.

&span;

Noutăți

12.11.2018

High Winning

Câștiguri de 130,000 lei in cadrul evenimentelor LIVE doar la TIP&CASH!

În weekendul acesta fericitul câștigător a avut o inspirație de moment, pentru meciurile „Borussia Dortmund vs. Bayern Munich” și “Atl. Madrid vs Atl. Bilbao”. Aceste selecții au fost facute la pauza, când scorul era 0-1, clientul mizând pe echipa gazda care a rasturnat rezultatul. Mizele pariate au fost de 250lei și 500lei cu un numar de 3 respectiv 8 evenimente care s-au calificat pentru extra opțiunea “PLUS LA CÂȘTIG”.

05.10.2018

High Winning Ticket

La TIP&CASH se acordă câștiguri mari! Vineri 5 Octombrie a fost acordat un câștig în valoare de 180,000 lei! Meciurile din Europa League i-au purtat nororc fericitului câștigător care a avut o selecție de 21 de meciuri, acesta și-a mărit câștigul 100% prin opțiunea “PLUS la câștig”.   

01.02.2018

PLUS la câștig

Anul a început cu noi avantaje pentru clienții Tip&Cash.

PARIAZA SI CASTIGA

18+

Continutul acestui site este destinat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!